Incendi forestal a La Safor




8 comentaris:

  1. Molt bones les fotos, Natxo. Hauriem preferit (tant tu com jo) que no hagueren estat possibles, però ja que algun fdp no opina igual i no sent el mateix que sentim, almenys que puga'm valorar el mal que s'ha fet a través de les teues fotografies.
    Són imatges que ens apropen i ens fan patent la magnitud del desastre. Tant de bo serviren per crear consciència de la nostra riquesa natural i sobre fins a quin punt ens cal protegir-la.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Impressionant, precioses.

    ResponElimina
  4. Natxo: massa ocasions de fotografiar desastres, eh? El que passa és que no sé com ho fas, però transformes en bellesa la desolació. Això és la imatge de l'infern filtrada pels teus ulls. D'acord amb Àlex que eres enorme. He enllaçat una de les fotos a facebook. I a veure quan ens desfoguem amb tot aquest material d'inspiració, i d'altre del mateix estil: tu fotografiant, i jo escrivint.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ramón *Trecet sempre acabava el seu programa en Radi 3 amb la mateixa frase "Buscad la belleza, es lo único que merece la pena en este asqueroso mundo". La veritat és que tampoc és la meua intenció embellir un desastre, em limite ha fotografiar el que veig. Malauradament alguns desastres són molt fotogènics.

      Elimina
  5. En un paisaje visual planetario colonizado por múltiples versiones de Disneylandia, debido a un accidente de la Historia, los buenos fotógrafos continúan siendo las fuentes narrativas más elocuentes, originales y veraces para enfrentarnos con la extrañeza de la realidad, como prueban estas fotografías.

    ResponElimina